Dru Yoga & Sound

Korte cursus, 5 keer

10.00 - 12.00 uur - donderdagmorgen in Rhoon

Wat is Dru Yoga & Sound? Je gaat aan de slag met een bijzondere combinatie van Dru Yoga, Dru Sound en Dru Adem. Na activatie van je lichaam en opwarming van je stem een Dru Sequence met gebruik van klank. Wat een hele nieuwe trilling (lees 'Kracht' geeft) . We gebruiken klank, ritme, mantra's, adem. Adem brengt ruimte, nieuwe energie en mogelijkheden, maar ook verstilling. Aan het eind een heerlijke ontspanning!

Deze korte cursus staat in het teken van de Maan, met de Maansequence, evenals de Aardegroet, de Duif - voor stilte. Het element Adem wordt belangrijk. Na beweging en klank, gebruik van de stem, trilling in beweging brengen en hoorbaar maken, de rust terugbrengen. Iets wat vaak 'als vanzelf' gebeurt als je je richt op je adem.. 

 

Wanneer en waar?

Data: nog niet bekend
Tijd: 10.00 - 12.00 uur.
Kosten 5 lessen: € 99 (incl 21% btw)
Adres: Muziekvereniging 'De Volharding', Omloopseweg 6c, 3161 ER Rhoon 

Let op: op terrein 'De Omloop' met de weg meerijden, groene gebouwtje eind voetbalveld, je mag de borden 'verboden toegang' voorbij!

Voor vragen/aanmelden neem svp contact op via de mail of bel: 010-4666047. Ieder neemt zelf een matje mee, deze is eventueel ook te leen. Neem svp een flesje water mee en een dekentje o.i.d. De cursus gaat alleen door bij voldoende belangstelling. 

Bij mooi weer kunnen we naar buiten! In de zon met beweging en Dru Yoga aan de slag is zo heerlijk om te doen. Voor de ontspanning gaan we weer naar binnen. Houd hiermee svp rekening met je kleding/schoeisel als je naar de les komt. Zeker als het mooi weer is! 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga