Dru Trash Walking

10.00 - 12.00 uur | Zaterdag 18 mei a.s. | gratis

Houd je van natuur, wandelen, Dru Yoga en wil je helpen onze natuur schoon te houden? Zet dan zaterdag 18 mei a.s. in je agenda!! 

Wat gaan we doen?

Begin maart hebben we met veel mensen in de Rhoonse Grienden een opruimactie gehouden, georganiseerd door de Vrienden van de Carnisse Grienden. Er bleef ook een hoekje over, langs de Oude Maas. Veel daarvan is nu begroeid, maar niet alles. Zeker waar het getij haar gang kan gaan, spoelt weer nieuwe troep aan. Bovendien zijn er wat plekken die opnieuw 'trash' verzamelen... Tijd voor een plan, tijd voor actie!

Langs de Oude Maas
 

Dru Trash Walking

Wandelen. Met een paar mensen langs de oevers van de Oude Maas. Gezellig, genietend. Troep opruimend. En dan...

Ik weet een paar mooie plekken om even los te zwaaien, te ademen, te bewegen, wat te rekken en wat fijne oefeningen vanuit Dru Yoga te doen. Denk aan iets als de Aardegroet! Een stiltemomentje, misschien een poosje in stilte lopen...

 

Praktische info

We starten om 10.00 uur en verzamelen tegen 10.00 uur op de kleine parkeerplaats ter hoogte van Albrandswaardsedijk 153, Poortugaal. https://goo.gl/maps/213aV3FboEcvCdGR7

We eindigen rond 12.00 uur bij Abel Tasman, waar we koffie/thee kunnen drinken. Daarna wandelen we terug naar de parkeerplaats. Koffie/thee voor eigen rekening. De activiteit is verder GRATIS. 

Trash
 

TrashWalking

Het idee komt van TrashWalking, van Thomas de Konink, die de eerste keer als het even kan mee komt lopen! Meer info op www.trashwalking.nl

Wat neem je mee?

Er zijn een paar grijpers geregeld, plus vuilniszakken. Handschoenen graag zelf meenemen. Stevige schoenen aan (voor een klein gedeelte vlakbij de parkeerplaats misschien beter kaplaarzen) Flesje water, zitlap.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn om te weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Stuur svp even een berichtje per mail, dank!

Ik heb er zin in!!
Jij ook?

Annemiek

Ps wist je dat ca. 80% van wat in de natuur terechtkomt, uiteindelijk in de oceaan belandt..

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga