Dru Trash Walking

10.00 - 12.00 uur | Zaterdag 31 augustus a.s. | gratis

Houd je van natuur, wandelen, Dru Yoga en wil je helpen onze natuur schoon te houden? Zet dan zaterdag 31 augustus in je agenda!! 

Wat gaan we doen?

Half mei hebben we een kleine opruimactie gehouden, langs de Oude Maas. Hoewel daar verderop nog een waar 'Trash Paradijs' ligt, gaan we nu vooral lopen aan de andere kant van het haventje. Ook daar spoelt het getij van alles aan, laten mensen zo het een en ander liggen.. Tegelijk is het een prachtig gebied, met mooie plekken voor Dru Yoga en stilte. Tijd voor Dru Trash Walking!

We nemen wel ook even het stukje mee langs de dijk, zoals op de foto. Een klein rondje, met wat Dru momenten onder de bomen.. 

Langs de Oude Maas

Foto: Iris van Efferen

Dru Trash Walking

Wandelen. Met een paar mensen langs de oevers van de Oude Maas. Gezellig, genietend. Troep opruimend. En dan... Overal zijn wel een paar mooie plekken om even los te zwaaien, te ademen, te bewegen, wat te rekken en fijne oefeningen vanuit Dru Yoga te doen. Een stiltemomentje, misschien een poosje lopen in stilte... 

We eindigen dit keer - in overleg - bij Abel Tasman, voor koffie of thee. En wandelen daarna terug naar de parkeerplaats. 

Ga je mee?

Foto: Iris van Efferen

Praktische info

LET OP, ANDER VERTREKPUNT!

We starten om 10.00 uur en verzamelen tegen die tijd op de parkeerplaats bij het haventje van Poortugaal en het gemaal langs de dijk, ter hoogte van Albrandswaardsedijk 153, Poortugaal. 

We komen uiteindelijk hier ook terug. Eventuele koffie/thee voor eigen rekening. De activiteit is verder GRATIS. 

Trash

Foto: Iris van Efferen

TrashWalking

Het idee komt van TrashWalking, van Thomas de Konink. Meer info op www.trashwalking.nl

Wat neem je mee?

Er zijn een paar grijpers geregeld, plus vuilniszakken. Er zijn handschoenen, maar misschien neem je die liever zelf mee. Stevige schoenen aan. Flesje water, zitlap.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn om te weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Stuur svp een berichtje per mail, dank!

Ik heb er zin in!!
Jij ook?

Annemiek

Ps wist je dat ca. 80% van wat in de natuur terechtkomt, uiteindelijk in de oceaan belandt..

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga