Dru Trash Walking

10.00 - 12.00 uur | Zaterdag 7 december a.s. | gratis

Houd je van natuur, wandelen, Dru Yoga en wil je helpen onze natuur schoon te houden? Wat tijd over komende zondag? Ga dan mee! 

Wat gaan we doen?

In het voorjaar hebben we een kleine opruimactie gehouden, langs de Oude Maas. Dit keer gaan we lopen aan de andere kant van het haventje. Ook daar spoelt het getij van alles aan, laten mensen zo het een en ander liggen.. Tegelijk is het een prachtig gebied, met mooie plekken voor Dru Yoga en stilte. Tijd voor Dru Trash Walking!

Langs de Oude Maas

Foto: Iris van Efferen

Dru Trash Walking

Wandelen. Met een paar mensen langs de oevers van de Oude Maas. Gezellig, genietend. Troep opruimend. En dan... Overal zijn wel een paar mooie plekken om even los te zwaaien, te ademen, te bewegen, wat te rekken en fijne oefeningen vanuit Dru Yoga te doen. Een stiltemomentje, misschien een poosje lopen in stilte... 

We beginnen en eindigen dit keer bij Abel Tasman, eventueel drinken we na afloop daar nog iets. 

Ga je mee?

Foto: Iris van Efferen

Praktische info

We starten om 10.00 uur en verzamelen tegen die tijd op de parkeerplaats bij Abel Tasman, Albrandswaardseweg 160, Rhoon. Eventuele consumpties voor eigen rekening. De activiteit is verder GRATIS. 

Trash

Foto: Iris van Efferen

TrashWalking

Het idee komt van TrashWalking, van Thomas de Konink. Meer info op www.trashwalking.nl

Wat neem je mee?

Er zijn een paar grijpers geregeld, plus vuilniszakken. Er zijn een paar handschoenen, maar misschien neem je die liever zelf mee. Stevige - hoge! - schoenen of kaplaarzen aan. Flesje water. Iets om onderweg droog op bankje te kunnen zitten.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn om te weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Stuur svp een berichtje per mail, dank!

Ik heb er zin in!!
Jij ook?

Annemiek

Ps wist je dat ca. 80% van wat in de natuur terechtkomt, uiteindelijk in de oceaan belandt..

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga