Dru Yoga in de Provenierswijk

20.45 - 22.00 uur - Dinsdag

DE LESSEN IN DE PROVENIERSWIJK KOMEN PER 2018 TE VERVALLEN. 

Mededeling: helaas is er te weinig belangstelling voor de lessen Dru Yoga in de Waerschut, deze komen daarmee per 1 januari 2018 te vervallen.

Op dinsdagavond zijn er lessen Dru Yoga in de gezellige huiskamer van De Waerschut, Van Waerschutstraat 11, in de Provenierswijk. Na de zomervakantie starten we op 5 september weer met de lessen. De lessen worden aansluitend gegeven tot de kerstvakantie (14 lessen; geen les op 17 oktober en op 5 december). Neem svp contact op als je belangstelling hebt. Welkom!

Kosten 

Uitganspunt: drie tarieven : € 10,- / € 7,50 / € 5,50
Nieuw is het systeem dat er een tarief is naar inkomen en omstandigheden: d.w.z. een normaal tarief / gereduceerd tarief / bijstandstarief. Je meld je wel altijd aan voor het hele blok (dus niet per les!)

Voor 14 lessen wordt het dit keer: € 140 / € 105 / € 77
Je kunt per maand betalen. Of je normaal tarief betaalt, of gereduceerd tarief is naar eigen inzicht en/of omstandigheden. Als je per maand betaalt, graag per giro overmaken voor de eerste van de maand. Voor het bijstandstarief vraag ik - na eerst de proefles - een bewijs van inkomen (uitsluitend geldig voor/vanuit de bijstand)

Een proefles kost € 10 / € 7,50 / € 5,50 (zie hierboven). Is er plek, dan is het meestal mogelijk direct in te stromen. 

LET OP: indien is gekozen voor betaling per maand, en de maandelijkse betaling is niet ontvangen op de eerste les van die maand, dan kan je plek in de les worden toegewezen aan iemand op de wachtlijst. 

NIEUW: het is ook mogelijk om eerst een serie van maximaal 4 kennismakingslessen te doen. Dit zegt soms meer dan een proefles, bijvoorbeeld als je bij klachten wilt uitvinden of het fysiek haalbaar is om mee te doen. Neem voor de kosten svp even contact op, die worden afgeleid van het voor jou best geldende lestarief.

Aanmelding

Voor aanmelden graag even bellen of mailen. Belangrijk: plaatsing is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN-nummer: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 6% btw. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden.

Matje / Meenemen

In De Waerschut zijn geen matjes, voor de lessen neemt iedereen zelf een matje mee. Voor een proefles is altijd wel een matje aanwezig. Neem verder liefst een flesje water mee, en bijvoorbeeld een fleecedeken, voor tijdens de ontspanning.

Vakantie en andere belangrijke data:

Een overzicht van alle vakanties vind je in het vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend en leuk!

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga