Dru Yoga in Rhoon

09.00 - 10.00 uur - Donderdag
10.30 - 11.45 uur - Donderdag

De lessen Dru Yoga in Rhoon op donderdagochtend worden gegeven gegeven in Muziekgebouw De Volharding, Omloopseweg 6 c, 3161 ER in Rhoon. Bijzonder aan deze locatie is dat we bij mooi weer naar buiten kunnen. Ook is de ruimte zelf erg fijn.

Halverwege september starten weer nieuwe lessen. Bij voldoende belangstelling start een vroege groep, waarin het tempo wat hoger dan gemiddeld. Daarna een groep Dru Yoga met lichte aanpassingen en in rustiger tempo. Heb je belangstelling, neem svp contact op voor meer informatie. Welkom!

 

Kosten

Nadere informatie volgt. De les om 9.00 uur zal ca € 10 per les kosten, de langere les ca. € 12. De lessen worden gegeven in een vaste lessenserie. Een proefles is € 10 (contant te voldoen). Bevalt het je en is er nog plek, dan kun je de rest van de cursus meedoen! Het cursusgeld wordt berekend over het resterend aantal lessen. 

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen, bijv. via contactformulier. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 6% btw. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden.

Route

Let op: op sportterrein 'De Omloop' met de weg meerijden, groene gebouwtje eind voetbalveld, je mag de borden 'verboden toegang' voorbij!

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Voor de proefles kan evt. een matje worden geregeld. Een flesje water, een (fleece-)deken is erg prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen in Poortugaal of Barendrecht, op respectievelijk maandag- en woensdagavond!

Vakantie en andere data

De huidige lessen gaan door tot aan de meivakantie. Kijk voor een overzicht van de vakanties svp op het vakantierooster Waarschijnlijk start het eerstvolgende blok daarna pas weer in september, en zijn er in de periode daartussen een korte cursus Dru Yoga & Sound en lessen buiten.

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend en leuk!

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga