Dru Yoga in Rhoon

09.15 - 10.30 uur - Donderdag - Dru Yoga
11.00 - 12.15 uur - Donderdag - Dru a la Carte

LESSEN IN RHOON ZIJN VERVALLEN!
In januari 2019 starten lessen op WOENSDAGMORGEN in Poortugaal, Molendijk 2 (Bij Opa, in de oude brandweerkazerne) ; meer inforrmatie onder Poortugaal.

De lessen Dru Yoga in Rhoon op donderdagochtend worden gegeven gegeven in Muziekgebouw De Volharding, Omloopseweg 6 c, 3161 ER in Rhoon.

Op 27 september starten weer nieuwe lessen, met een vroege groep Dru Yoga. Daarna een groep Dru Yoga met lichte aanpassingen en in rustiger tempo: 'Dru a la Carte'. Heb je belangstelling, neem svp contact op voor meer informatie. Welkom!

 

Kosten

Les 9.15 uur: € 138(12 lessen)
Les 11.00 uur: € 138 (12 lessen)

Een proefles is € 10 (contant)

De lessen worden gegeven in een vaste lessenserie, in de periode tot de kerstvakantie. Instromers zijn altijd welkom! Bevalt het je en is er plek, dan kun je de rest van de cursus meedoen. Het cursusgeld wordt berekend over het resterend aantal lessen. De laatste les is op 20 december.

Aanmelden

Om je aan te melden graag even bellen of mailen. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 6% btw. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. 

Route

Let op: op sportterrein 'De Omloop' met de weg meerijden, groene gebouwtje eind voetbalveld, je mag de borden 'verboden toegang' voorbij!

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Voor de proefles kan een matje worden geregeld. Een flesje water, een deken is prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen in Poortugaal of Barendrecht, op maandag- of woensdagavond!

Vakantie en andere data

Van de meivakantie tot en met de zomervakantie zijn er geen lessen. We starten op 27 september. In de herfstvakantie is er geen les. Kijk voor een overzicht van de vakanties svp ook op het vakantierooster 

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend en leuk!

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga