Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

 

We lopen naar een vaste plek met mooi uitzicht en doen daar een les. Maar vaker nog gaan we lopen, maken een Dru Wandeling met tussendoor Dru Yoga. Bewegen, ademen, ontspannen.. De ruimte, de natuur om je heen, de grond onder je voeten geven alles een extra kracht, een extra dimensie. Dru Yoga buiten is echt een ervaring! 

We houden contact met elkaar via whatsapp of mail voor de laatste details. Hier kun je je ook aanmelden. 

Ga je voor het eerst mee? Graag dan via de mail aanmelden!

Kosten: € 10

In de planning:

DagVertrekpunt
Zaterdag 10.00 - 11.30 | 15 okt 2022Parkeerplaats Veerweg 7, Rhoon
Zaterdag 10.00 - 11.30 | 19 nov 2022Parkeerplaats Veerweg 7, Rhoon
Zaterdag 10.00 - 11.30 | 17 dec 2022Parkeerplaats Veerweg 7, Rhoon
 

Ook op andere dagen zijn mogelijkheden. Individueel of met een paar mensen. Individueel vraag ik € 19,50 voor een Dru Wandeling. Met iemand samen is het € 10 per persoon. Reken op zeker anderhalf uur, we stappen 'uit de tijd'. Locatie en tijdstip in overleg, neem daarvoor svp even contact op. Als je je telefoonnummer vermeld, bel ik terug.

NB ben je de enige op een 'gewoon' geplande Dru Wandeling, dan betaal je ook 'gewoon' € 10!

Individueel: 'Me-time'

Ik ben geen Wandel- of Natuurcoach. Bij een coachingstraject ga je over het algemeen uit van iets wat je graag zou willen veranderen. Dat is bij een Dru Wandeling niet het uitgangspunt. Het is zoals het is. Maar vanuit heerlijk in de natuur zijn, bewegen, ademen, ontspannen, ontstaat vaak iets waardoor je met elkaar in gesprek komt. En er op een natuurlijke wijze toch 'iets' gebeurt. Een inzicht, ruimte. Een gevoel van verbinding... Vaak ook ontdekken we al wandelend en pratend - met stiltes - een beweging uit de Dru Yoga die dan net goed past. Je zou het daarmee ook 'me-time' kunnen noemen. Even helemaal dit moment, voor jezelf... Ik merk dat mensen dat vaak als heel waardevol ervaren.

 

Wat gaan we doen?

De lessen buiten zijn heel geschikt voor verschillende EBR's (Energy Block Releases). Aardegroet, Adelaar, Groet aan de Vier Windrichtingen, de Ochtendgroet. De Krijger, de staande Kat, Vredeshouding. Vooraf altijd even lekker losmaken, een activatie heet dat bij Dru Yoga. Voor de adem de Duif, Molenwiek, Afwisselende Neusademhaling. Tussendoor, aan het eind kun je stiltemomenten verwachten. Onderweg of aan het eind drinken we vaak een kopje thee.

Wat neem je mee?

Nu de dagen korter worden, doen we vooral een Dru Wandeling. Neem iets warms mee om aan te kunnen trekken. Flesje water. Wandelschoenen. Kleding in laagjes. Liefst ook iets waar je thee uit kunt drinken.

Verder is een opgerolde vuilniszak een slim idee. Licht, iets waar je schoon en droog op kunt zitten en zelfs wat yoga-oefeningen op kunt doen.

Seizoen 2022 gaat ook mijn hond Zoya mee.

 

Startpunten

Ingang zwembad Albrandswaard, Albrandswaardsedijk 188, 3172 XB Poortugaal (bij de jachthaven van Rhoon)

Parkeerplaats bij 't Klimbos, Albrandswaardsedijk 160, 3172 XB Poortugaal. (Google op Tasman Rhoon) 

Parkeerplaats voorbij het Golfterrein Rhoon. Let op: het parkeerterrein bevindt zich links helemaal achteraan. (Google op Veerweg 7, Rhoon)

Facebook

Er is een speciale groep op facebook voor de activiteiten buiten van Sirin Dru Yoga: Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga