Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

 

Helaas tot eind januari 2023 wegens ziekte geen activiteiten!

We lopen naar een vaste plek met mooi uitzicht en doen daar een les. Maar vaker nog gaan we lopen, maken een Dru Wandeling met tussendoor Dru Yoga. Bewegen, ademen, ontspannen.. De ruimte, de natuur om je heen, de grond onder je voeten geven alles een extra kracht, een extra dimensie. Dru Yoga buiten is echt een ervaring! 

We houden contact met elkaar via whatsapp of mail voor de laatste details. Het weer kan nou eenmaal snel veranderen. Soms ontstaan er dan leuke, spontane alternatieven.

Ga je voor het eerst mee? Graag dan HIER via de mail aanmelden.

Kosten: € 10

In de planning:

DagVertrekpunt
Zaterdag 10.00 - 11.30 | 14 jan 2023geannuleerd
Vrijdag 10.00 - 11.30 | 20 jan 2023geannuleerd
 

Ook op andere dagen zijn mogelijkheden. Met iemand samen is het € 10 per persoon. Reken op zeker anderhalf uur, we stappen 'uit de tijd'. Locatie en tijdstip in overleg, neem daarvoor svp even contact op. 

Individueel kan ook:

Vanuit heerlijk in de natuur zijn, bewegen, ademen, ontspannen, ontstaat vaak iets waardoor je met elkaar in gesprek komt. En er op een natuurlijke wijze 'iets' gebeurt. Een inzicht, een gevoel van ruimte, verbinding... Niets moet, het mag. Vaak ontdekken we rustig wandelend en pratend een beweging of oefening uit de Dru Yoga die dan net goed past. Ik merk dat mensen zo'n Dru Wandeling vaak als heel waardevol ervaren.

Individueel: € 19,50

 

Wat gaan we doen?

De lessen buiten zijn heel geschikt voor verschillende EBR's (Energy Block Releases). Aardegroet, Adelaar, Groet aan de Vier Windrichtingen, de Ochtendgroet. De Krijger, de staande Kat, Vredeshouding. Vooraf altijd even lekker losmaken, een activatie heet dat bij Dru Yoga. Voor de adem de Duif, Molenwiek, Afwisselende Neusademhaling. Tussendoor, aan het eind kun je stiltemomenten verwachten. Onderweg of aan het eind drinken we vaak een kopje thee.

Wat neem je mee?

Nu de dagen korter worden, doen we vooral een Dru Wandeling. Neem iets warms mee om aan te kunnen trekken. Flesje water. Wandelschoenen. Kleding in laagjes. Liefst ook iets waar je thee uit kunt drinken.

Verder is een opgerolde vuilniszak een slim idee. Licht, iets waar je schoon en droog op kunt zitten en zelfs wat yoga-oefeningen op kunt doen.

Seizoen 2022 gaat ook mijn hond Zoya mee als ´hulphond´.

 

Startpunten

Ingang zwembad Albrandswaard, Albrandswaardsedijk 188, 3172 XB Poortugaal (bij de jachthaven van Rhoon)

Parkeerplaats bij 't Klimbos, Albrandswaardsedijk 160, 3172 XB Poortugaal. (Google op Tasman Rhoon) 

Parkeerplaats voorbij het Golfterrein Rhoon. Let op: het parkeerterrein bevindt zich links helemaal achteraan. (Google op Veerweg 7, Rhoon)

Parkeerplaats Kasteel van Rhoon, Dorpsdijk 63, Rhoon

Facebook

Er is een speciale groep op facebook voor de activiteiten buiten van Sirin Dru Yoga: Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

Liever Dru Yoga binnen?

Kijk dan eens bij de lessen Dru Yoga Online. Je kunt natuurlijk ook beide combineren. Let's Dru!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga