Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

 

We gaan weer op zaterdag 3 juni!

We lopen naar een vaste plek met mooi uitzicht en doen daar een les. Maar vaker nog gaan we lopen, maken een Dru Wandeling met tussendoor Dru Yoga. Bewegen, ademen, ontspannen.. De ruimte, de natuur om je heen, de grond onder je voeten geven alles een extra kracht, een extra dimensie. Dru Yoga buiten is echt een ervaring! 

We houden contact met elkaar via whatsapp of mail voor de laatste details. Het weer kan nou eenmaal snel veranderen. Soms ontstaan er dan leuke, spontane alternatieven.

Kasteel van Rhoon
 

Ga je voor het eerst mee? Graag dan HIER via de mail aanmelden.

In de planning:

DagPrijsVertrekpunt
Zaterdag 3 juni 2023 | 10.00 - 11.30 € 10Parkeerplaats Kasteel van Rhoon
Woensdag 21 juni 2023 | 20.00 - 21.30€ 12,50Parkeerplaats Vuurtorenstrand, Ouddorp
Woensdag 28 juni 2023 | 20.00 - 21.30€ 10Parkeerplaats Rhoonse Grienden
Zaterdag 15 juli 2023 | 10.00 e.v. € 15Ouddorp, vertrek vanuit Goedereede
 

In de planning o.a. de Dru Midzomer Strand Wandeling op 21 juni. Een woensdagavond, op het vuurtorenstrand van Ouddorp. Echt genieten! Ga je mee? We vertrekken om 20.00 uur vanaf de parkeerplaats.

Kun je niet? Herkansing op zaterdag 15 juli! 's Morgens een Dru Wandeling. Daarna een lunch (op eigen kosten) en 's middags vrij om nog een wandeling te maken of een lekker plekje op het strand uit te zoeken. Waar we precies vertrekken hangt af van het weer. Meld je daarom altijd van tevoren even aan!

Ouddorp Vuurtorenstrand
 

Individueel kan ook:

Vanuit heerlijk in de natuur zijn, bewegen, ademen, ontspannen, ontstaat vaak iets waardoor je met elkaar in gesprek komt. En er op een natuurlijke wijze 'iets' gebeurt. Een inzicht, een gevoel van ruimte, verbinding... Niets moet, het mag. Vaak ontdekken we rustig wandelend en pratend een beweging of oefening uit de Dru Yoga die dan net goed past. Ik merk dat mensen zo'n Dru Wandeling vaak als heel waardevol ervaren.

Aanbieding! 

Omdat ik de opleiding tot Ademcoach volg, kun je tot de zomervakantie ook voor slechts € 10 een individuele Dru Wandeling maken. Naast wandelen en Dru Yoga komt adem aan bod. Zeker als je in een situatie zit die je af en toe even flink de adem beneemt, is het heerlijk om je hart eens te kunnen luchten, even stil te staan, tot rust te komen. En wellicht net een ademtechniek te leren die je mee kunt nemen zo'n lastige situatie of tijd in. Een bijzondere kans, die hierna NIET voor deze prijs terugkomt. 

Afspraak maken? Meld je HIER aan, dan zoeken we er samen een mooie plek en een mooi moment voor uit. Zoals iemand deze week zo mooi zei: we gaan samen op mini-retraite, in de natuur! Enne..  niets moet.. gewoon even heerlijk wandelen en ontspannen is ook goed!

Inmiddels werk ik ook met korte trajecten, van drie keer. Tot de zomervakantie kost zo'n traject € 30. Het maakt daarbij niet uit of zo'n traject hierna pas eindigt, mits voor eind augustus. Start je het traject in juni, is dit echt je kans! 

De invalshoeken zijn wisselend: soms gaat het puur om ademcoaching, soms om stress-regulering. Al wandelend en pratend - met een kopje thee - wordt vanzelf duidelijk wat voor JOU nodig is.

 

Wat gaan we doen?

De lessen buiten zijn heel geschikt voor verschillende EBR's (Energy Block Releases). Aardegroet, Adelaar, Groet aan de Vier Windrichtingen, de Ochtendgroet. De Krijger, de staande Kat, Vredeshouding. Vooraf altijd even lekker losmaken, een activatie heet dat bij Dru Yoga. Voor de adem de Duif, Molenwiek, Afwisselende Neusademhaling. Tussendoor, aan het eind kun je stiltemomenten verwachten. Onderweg of aan het eind drinken we vaak een kopje thee.

Wat neem je mee?

Neem iets warms mee om aan te kunnen trekken. Flesje water. Wandelschoenen. Kleding in laagjes. Liefst ook iets waar je thee uit kunt drinken.

Verder is een opgerolde vuilniszak een slim idee. Licht, iets waar je schoon en droog op kunt zitten en zelfs wat yoga-oefeningen op kunt doen. En heb je een zogenaamde ´zitlap´? Ook die is handig!

Seizoen 2023 gaat ook mijn hond Zoya mee als ´hulphond´.

 

Startpunten

Ingang zwembad Albrandswaard, Albrandswaardsedijk 188, 3172 XB Poortugaal (bij de jachthaven van Rhoon)

Parkeerplaats bij 't Klimbos, Albrandswaardsedijk 160, 3172 XB Poortugaal. (Google op Tasman Rhoon) 

Parkeerplaats voorbij het Golfterrein Rhoon. Let op: het parkeerterrein bevindt zich links helemaal achteraan. (Google op Veerweg 7, Rhoon)

Parkeerplaats Kasteel van Rhoon, Dorpsdijk 63, Rhoon

Ouddorp strand
 

Facebook

Er is een speciale groep op facebook voor de activiteiten buiten van Sirin Dru Yoga: Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

Liever Dru Yoga binnen?

Kijk dan eens bij de lessen Dru Yoga Online. Je kunt natuurlijk ook beide combineren. Let's Dru!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2023 Sirin Dru Yoga