Yoga aan de Maas

 

We lopen naar een vaste plek met mooi uitzicht en doen daar een les. Of bij frisser weer gaan we lopen, maken we een Dru Wandeling met tussendoor Dru Yoga. Bewegen, ademen, ontspannen.. De ruimte, de natuur om je heen, de grond onder je voeten geven alles een extra kracht, een extra dimensie. Dru Yoga buiten is echt een ervaring! 

We houden contact met elkaar via whatsapp/mail voor de laatste details.

Kosten: € 10

We volgen de regels van het RIVM. 

We zijn begonnen, houdt de website en facebook in de gaten voor actuele data!

In de planning:

DagVertrekpunt
Zaterdag 10.00 - 11.30 | 7 mei 2022Parkeerplaats Veerweg 7, Rhoon
Maandag 19.30 - 21.00 | 16 mei 2022Parkeerplaats Veerweg 7, Rhoon
Woensdag 10.00 - 11.00 | 25 mei 2022Parkeerplaats Jachthaven Rhoon
Woensdag 10.00 - 11.00n.n.b.
 

Wat gaan we doen?

De lessen buiten zijn heel geschikt voor verschillende EBR's (Energy Block Releases). Aardegroet, Groet aan de Vier Windrichtingen, de Zonnegroet. De Krijger, de Hond, de Kat, Vredeshouding. Vooraf altijd even lekker losmaken, een activatie heet dat bij Dru Yoga. Korte Inner Fire Sequence. Voor de adem de Duif, Molenwiek, Hart-Ademhaling. Tussendoor, aan het eind kun je stiltemomenten verwachten. Als het weer het toelaat, sluiten we af met een ontspanning. 

Wat neem je mee?

Neem iets warms mee om aan te kunnen trekken, verder je matje en iets warms om onder te kunnen liggen voor de eindontspanning. Flesje water. Wandelschoenen. Kleding in laagjes. Muggenspray oid. Wil je geen kans op teken trek dan een lange broek aan en iets met lange mouwen. Een picnick-kleed voldoet trouwens ook prima, in plaats van matje. En bij een Dru-Wandeling is een opgerolde vuilniszak een slim idee, licht, iets waar je schoon en droog op kunt zitten en zelfs wat yoga-oefeningen op kunt doen!

Startpunten

De grote parkeerplaats bij 't Klimbos, Albrandswaardsedijk 160, 3172 XB Poortugaal. (Google op Tasman Rhoon) 

De grote parkeerplaats bij het Golfterrein Rhoon (Google op Veerweg 7, Rhoon). Het parkeerterrein bevindt zich aan de linkerkant, helemaal achteraan (je kruist twee maal een fietspad).

Facebook

Er is een speciale groep op facebook voor de activiteiten buiten van Sirin Dru Yoga:
Yoga aan de Maas | Dru Walking

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga