Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

 

We lopen naar een vaste plek met mooi uitzicht en doen daar een les. Maar vaker nog gaan we lopen, maken een Dru Wandeling met tussendoor Dru Yoga. Bewegen, ademen, ontspannen.. De ruimte, de natuur om je heen, de grond onder je voeten geven alles een extra kracht, een extra dimensie. Dru Yoga buiten is echt een ervaring! 

We houden contact met elkaar via whatsapp of mail voor de laatste details. Het weer kan nou eenmaal snel veranderen. Soms ontstaan er dan leuke, spontane alternatieven.

Kasteel van Rhoon
 

Ga je voor het eerst mee? Graag dan HIER aanmelden.

In de planning:

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe data gepland. Zodra het weer het toelaat kun je die echter wel verwachten! Ook het 'dagje Ouddorp' komt terug, zet alvast zondag 7 juli in je agenda!

DagPrijsVertrekpunt
nnb€ 10nnb
 
Ouddorp Vuurtorenstrand
 

Individueel:

Vanuit heerlijk in de natuur zijn, bewegen, ademen, ontspannen, ontstaat vaak iets waardoor je met elkaar in gesprek komt. En er op een natuurlijke wijze 'iets' gebeurt. Een inzicht, een gevoel van ruimte, verbinding... Niets moet, het mag. Vaak ontdekken we rustig wandelend en pratend een beweging of oefening die dan net goed past. Ik merk dat mensen zo'n Dru Wandeling vaak als heel waardevol ervaren. Een individuele Dru Wandeling kost € 19,95.

Afspraak maken? Meld je HIER aan, dan zoeken we er samen een mooie plek en een mooi moment voor uit. Zoals iemand zo mooi zei: we gaan samen op mini-retraite, in de natuur! Enne..  niets moet.. gewoon even heerlijk wandelen, bewegen en ontspannen is ook goed!

Inmiddels werk ik ook als coach met korte trajecten, van drie keer. Een combinatie van ademtechnieken, Dru Yoga, beweging en ontspanning. De invalshoeken zijn wisselend: soms gaat het puur om ademcoaching, soms om stress-regulering. Vaak om allebei, of om ondersteuning bij bijvoorbeeld zanglessen.  Al wandelend en pratend - met een kopje thee - wordt vanzelf duidelijk wat voor jou nodig is. De afspraken vinden zowel buiten als bij mij thuis plaats. Voor meer informatie en kosten, zie bij Ademcoaching.

 

Wat gaan we doen?

De lessen buiten zijn heel geschikt voor verschillende EBR's (Energy Block Releases). Aardegroet, Adelaar, Groet aan de Vier Windrichtingen, de Ochtendgroet. De Krijger, de staande Kat, Vredeshouding. Vooraf altijd even lekker losmaken, een activatie heet dat bij Dru Yoga. Voor de adem de Duif, Molenwiek, Afwisselende Neusademhaling. Tussendoor, aan het eind kun je stiltemomenten verwachten. Onderweg of aan het eind drinken we vaak een kopje thee.

Wat neem je mee?

Neem iets warms mee om aan te kunnen trekken. Flesje water. Wandelschoenen. Kleding in laagjes. Liefst ook iets waar je thee uit kunt drinken.

Verder is een opgerolde vuilniszak een slim idee. Licht, iets waar je schoon en droog op kunt zitten en zelfs wat yoga-oefeningen op kunt doen. Met een badlaken erover heb je een schone ligplek. Of gebruik een picknic-kleed, werkt ook goed. 

Seizoen 2024 gaat ook mijn hond Zoya regelmatig mee als ´hulphond´.

 

Startpunten

Ingang zwembad Albrandswaard, Albrandswaardsedijk 188, 3172 XB Poortugaal (bij de jachthaven van Rhoon)

Parkeerplaats bij 't Klimbos, Albrandswaardsedijk 160, 3172 XB Poortugaal. (Google op Tasman Rhoon) 

Parkeerplaats voorbij het Golfterrein Rhoon. Let op: het parkeerterrein bevindt zich links helemaal achteraan. (Google op Veerweg 7, Rhoon)

Parkeerplaats Kasteel van Rhoon, Dorpsdijk 63, Rhoon

Ouddorp strand
 

Facebook

Er is een speciale groep op facebook voor de activiteiten buiten van Sirin Dru Yoga: Yoga aan de Maas | Dru Wandeling

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2023 Sirin Dru Yoga