'Je kunt ons niet zo laten vallen'

post covid
 

Een tijd geleden zag ik een aflevering van Hollandse Zaken waarin aandacht wordt gevraagd voor mensen die lijden aan het 'post-covid syndroom'. Vaak raken deze mensen na een behandeling uitbehandeld. Als ze die behandeling al hebben gekregen.. Vanuit de overheid lijkt deze groep (het gaat om ca. 10 procent van alle mensen die Corona hebben gehad) nogal vergeten. Mede door hun klachten leven deze mensen nu stilletjes 'in de schaduw van het leven'. 

Meer info van MaxVandaag is via deze link te lezen

Heb je Post-Covid, woon jij bij mij in de buurt en wil je eens uitproberen of hele kleine, lichte oefeningen uit o.a. de Dru Yoga jou misschien een beetje kunnen helpen? Neem eens contact op. Het kan online, het kan kort bij je thuis. Of bij mij thuis. Buiten. Gewoon doen!

Ik heb zelf heel lang geworsteld met iets ooit gediagnostiseerd als chronisch vermoeidheidssyndroom. Later als fibromyalgie. Of dat de lading dekt? Geen idee. Mijn eigen leven is nooit meer terug gekomen zoals het ooit was. Maar het is wel veranderd. Verbeterd. Die verandering begon toen ik met Dru Yoga aan de slag ging. Op mijn manier. Geen idee of ik je kan helpen. Maar ik wil het wel proberen. Op zoek naar jouw manier.

Ik ben sinds 2011 gediplomeerd docent Dru Yoga en woon en werk onder de rook van Rotterdam. 

De kosten? Daar komen we wel uit.

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga