Workshop Dru Yoga & Sound - Yoga van het Hart

 

Datum:

Zaterdag 23 november 2019 -  GEANNULEERD!
Tijd: 10.00 - 12.30 uur | Inloop vanaf 9.30 uur met koffie en thee

Tijdens deze workshop komt het accent iets meer op Dru Yoga te liggen. En dan vooral op het Hart! Na een vrolijke activatie de prachtige EBR (Energy Block Release) van het Hart. Om te aarden De Hond. Na een korte ontspanning de Gayatri Mantra. De Janu Sirjasana doen we - voor wie wil - met klank, waardoor een geluid ontstaat wat iets wegheeft van een klankschaal. Heel bijzonder...

De eind-ontspanning met o.a. een paar klankschalen, maar ook met stilte. Mogelijk zul je ervaren dat na klank de stilte dieper voelbaar is. Welkom bij deze mooie reis door het Hart!

Kosten

Deelname workshop € 20
Je kunt aan de zaal betalen, of vooraf overmaken op NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal (ovv Workshop) - Deelname is volgens de Algemene voorwaarden. Prijs is incl. 21% btw.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor zowel cursisten, oud-cursisten als nieuwe belangstellenden. Je hoeft geen ervaring met yoga of Dru Yoga te hebben! De workshop is goed te doen met een gewone fysieke conditie, je hoeft ook beslist niet lenig te zijn! Nieuwsgierig? Meld je aan!

 

Locatie

De workshop is in het Hart van Vrijenburg, CBS Vrijenburg, Vrijenburglaan 61, 2994 CD Barendrecht. Op het schoolplein de eerste deur links, binnen direct weer links. 

Meenemen

Neem svp een matje mee; een flesje water; makkelijk zittende kleding in laagjes; een dekentje oid voor tijdens de ontspanning. Er zijn een paar matten extra in de zaal voor wie er geen heeft. 

Aanmelden

Stuur svp een berichtje via het contactformulier. Bellen kan ook: 010-4666047. Doe je mee met dit Dru Yoga & Sound avontuur?

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga