Dru Yoga & Sound - Van Sound tot Silence!

 

Datum: 10 november 2018
Tijd: 10.30 - 13.00 uur
Inloop vanaf 10.00 uur met koffie en thee

We gaan Dru Yoga combineren met Dru Sound - klank, ritme, mantra - en Dru Adem! Dru Sound brengt je kracht, trilling, meer 'power', waardoor je meer in je kracht komt te staan. Adem brengt je ruimte, nieuwe energie, nieuwe mogelijkheden, maar ook verstilling. Aan het eind een heerlijk verstilde muzikale ontspanning. Loslaten, op adem komen, nieuwe energie opdoen! Daar gaat deze workshop over. Op een mooie, speelse en creatieve manier.. Doe je mee?

Kosten

Deelname workshop € 20,- 
Je kunt aan de zaal betalen, of vooraf overmaken op NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal (ovv Workshop Dru Yoga & Sound) - Deelname is volgens de Algemene voorwaarden. Prijs is incl. 21% btw.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor zowel cursisten, oud-cursisten als nieuwe belangstellenden. Je hoeft geen ervaring met yoga of Dru Yoga te hebben! De workshop is goed te doen met een gewone fysieke conditie, je hoeft echt niet lenig te zijn!

Ook als je eerder Dru Yoga hebt gedaan, weer een keertje 'Dru' willen opsnuiven, ben je van harte welkom.

 

Locatie

De workshop is in het Hart van Vrijenburg, CBS Vrijenburg, Vrijenburglaan 61, 2994 CD Barendrecht. Op het schoolplein de eerste deur links, binnen direct weer links. 

Meenemen

Neem svp een matje mee; een flesje water; makkelijk zittende kleding in laagjes; een dekentje oid voor tijdens de ontspanning. Er zijn een paar matten extra in de zaal voor wie er geen heeft. 

Aanmelden

Doe je mee met dit Sound avontuur? Stuur een berichtje via het contactformulier. Bellen kan ook: 010-4666047. 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga