Dru Yoga 'Van Sound tot Silence'

 

Nieuwe datum:

Zaterdag 16 november 2019
Tijd: 10.00 - 12.30 uur | Inloop vanaf 9.30 uur met koffie en thee

We gaan Dru Yoga combineren met Dru Sound - klank, ritme, mantra - en adem! Dru Sound brengt je kracht, trilling, meer 'power', waardoor je meer in je kracht komt te staan. Adem brengt je ruimte, nieuwe energie, nieuwe mogelijkheden, maar ook verstilling. Aan het eind een heerlijk verstilde muzikale ontspanning. Loslaten, op adem komen, nieuwe energie opdoen! Daar gaat deze workshop over. Op een mooie, speelse en creatieve manier.. Doe je mee?

Iets ouds en iets nieuws

We zullen ook dit keer de Aardegroet doen (met klank) maar ook nieuwe bewegingen, zoals de Molenwiek (met klank). De Janu Sirjasana blijft heerlijk met de AUM klank. Verstillende adem-oefeningen.Tussendoor de Krokodil en een mooie mantra om te zingen. We gaan met elkaar een warm klankbad maken. Je mag actief meedoen, of het in alle rust meemaken.

De eind-ontspanning met klein instrumentarium, zodat er ruimte is voor stilte. Ook tussendoor zullen we daar ruimte voor maken. Waarschijnlijk zul je ervaren dat na klank de stilte dieper voelbaar is. Vandaar de naam, van Sound tot Silence. Wees welkom!

Kosten

Deelname workshop € 25,- 
Je kunt aan de zaal betalen, of vooraf overmaken op NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal (ovv Workshop) - Deelname is volgens de Algemene voorwaarden. Prijs is incl. 21% btw.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor zowel cursisten, oud-cursisten als nieuwe belangstellenden. Je hoeft geen ervaring met yoga of Dru Yoga te hebben! De workshop is goed te doen met een gewone fysieke conditie, je hoeft ook beslist niet lenig te zijn! Nieuwsgierig? Meld je aan!

 

Locatie

De workshop is in het Hart van Vrijenburg, CBS Vrijenburg, Vrijenburglaan 61, 2994 CD Barendrecht. Op het schoolplein de eerste deur links, binnen direct weer links. 

Meenemen

Neem svp een matje mee; een flesje water; makkelijk zittende kleding in laagjes; een dekentje oid voor tijdens de ontspanning. Er zijn een paar matten extra in de zaal voor wie er geen heeft. 

Aanmelden

Stuur svp een berichtje via het contactformulier. Bellen kan ook: 010-4666047. Doe je mee met dit Dru Yoga & Sound avontuur?

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga