Ervaring cursisten

 

Melané Fahner-Botha

''Bij Annemiek Wienke ontdekte ik waar mijn yoga-hart thuishoort. Net als ieder mens uitreist, op vakantie gaat, tijdelijk werk in het buitenland neemt, zo bezoek ik andere vormen van yoga, volg ik een cursus meditatie of lig ik op het Stadhuisplein van Rotterdam samen met 100 vreemden in Savasana. Hatha, Bikram, Yin, Qi Gong, Tai Chi, Pilates. Yep, allemaal al eens geprobeerd. Maar bij Annemiek in de groep ben ik onmiddellijk thuis. Ik hoef me niet aan te passen, uit te sloven of te generen. Ben ik in mijn manische dagen kan ik dieper, hoger of krommer gaan: daar heeft Annemiek niets van. Is het lijf stijf en pijnlijk en de geest traag en verdrietig dan sta ik een beetje mee te zwaaien, ziet Annemiek een ander z’n pijn en geeft een aangepaste versie van een pose of asana aan.

De energie in de groep is van wezenlijk belang: Annemiek voelt de energie aan, begeleidt die en geeft het de ruimte om te groeien. De vloeiende series bewegingen nemen een eigen dynamiek aan: zonder er moeite voor te doen gaan we bijna dansen.

De ontspanning en meditaties die volgen op de ‘flows’ zijn altijd prettig en brengen een beweging in hart en geest die mijn leven verrijkt en mij soms tot tranen roert. Dat kan alleen als er volledige vertrouwen en overgave aan het hier en nu is: Dru yoga is thuiskomen.''

 

Maria van Elswijk-Tomé

''Dru yoga heeft mij bewust gemaakt van mijn innerlijke energie en de stroming hiervan, de connectie tussen het linker- en rechterdeel van zowel mijn hersenen als lichaam en vooral van de eenheid van die twee, de binding met moeder Aarde (de kracht hiervan) en de lichaamsontspanning, via o.a. ademhaling.

De innerlijke balans die ik door Dru Yoga beleef, is nauwelijks in woorden uit te drukken, omdat het een gevoel is. Ik ervaar rust, harmonie en vertrouwen. Ook het verschil tussen de stem van het ego en de stem van de intuïtie is duidelijker geworden. Het in stilte zijn met mijzelf, het luisteren, dat voelt heerlijk. Lichamelijk is het ook goed voelbaar dat Dru Yoga alles tot ontspanning brengt. Maar hoe Annemiek de lessen afsluit met haar ontspanningsmoment, dat is op zichzelf al een grandioze belevenis! Annemiek bedankt ❤ ''

 

Bep Kruithof-Elshout

Mijn ervaring als DRU-cursist bij Annemiek is een rijke ervaring. Met heel weinig kennis op dit gebied, dus spannend toen ik die eerste keer de fijne grote ruimte binnenstapte. Die spanning viel al snel weg. Maakte plaats voor ontspanning. En rust. Want dat doet DRU met je. Op een vriendelijke laagdrempelige wijze ontdekte ik hoe heilzaam het was. 

De lessen van Annemiek leggen zeker niet de nadruk op presteren. Er is respect voor ieders niveau en kunnen. Lukt het soms niet? Dan wordt gezocht naar een andere vorm die beter past. In een prestatiegerichte maatschappij is dit een verademing. Ik kan het een ieder aanraden. 

Annemiek, dankjewel. Je doet er alles aan om de lessen, de vele tips, de aandacht persoonlijk,  ook echt toepasbaar te laten zijn in alle dagen van de week.  

DRU...het danst bijna met je mee!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2023 Sirin Dru Yoga