Dru Yoga Online

 

Dru Online gaat door tot en met 14 juni!

Woensdagavond 19.30 - 21.00 uur

Je betaalt per keer. Na aanmelding krijg je de links voor een heerlijk avondje Dru Yoga, met aan het eind een heerlijke ontspanning. We gaan door tot en met 14 juni a.s. en pakken het na de zomervakantie midden september weer op.

Kosten: € 10 per les

Adem, Aarden, Alignment.

De komende periode gaan we aan de slag met adem, zachte oefeningen daarvoor, zoals de Oester, een heerlijke oefening. Met aarden, zoals de Aardegroet, maar ook de Boom. Houdingen die daarbij helpen, kleine oefeningen die je rustig in het hier en nu brengen. Losmaken van je lichaam, zodat het weer stroomt in je lijf. Wat pittiger oefeningen, voor buik, billen, bovenbenen. En ondertussen je lichaam weer in 'lijn' brengen, wat voor iedereen net een beetje anders is. 

 

Aanmelden

Aanmelding doe je door 10 euro over te maken op IBAN 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal o.v.v. de woensdag die je mee wilt doen en de eerste keer HIER een mailtje te sturen. Via de mail krijg je de bevestiging en de links. 

Liever een betaalverzoek? Vermeld dan in de mail ook even je 06-nummer.

BELANGRIJK: je aanmelding c.q. betaling moet voor 10.00 uur op woensdag ontvangen zijn.

Wat heb je nodig?

Behalve een matje ook een dekentje, flesje water. Een kussen is handig, niet alleen voor de ontspanning (voor onder je knieen), ook voor oefeningen. Ruimte om je heen.

Doe je mee met theedrinken na afloop, zorg dat die alvast klaar staat in een thermoskan bijvoorbeeld. Maar je mag ook alles uitzetten en lekker verder slapen...

Gebruik bij voorkeur je pc, laptop of tablet. We werken met Teams.

Liever Dru Yoga buiten?

Kijk dan eens bij de Dru Wandelingen. Regelmatig gepland op vrijdag- en zaterdagmorgen. Online en buiten kan natuurlijk ook allebei. Let's Dru!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2023 Sirin Dru Yoga