Dru Yoga Online

 

Nog geen nieuwe data voor lessen online

Maandagavond 19.30 - 21.00 uur

Als je je hiervoor aanmeldt, krijg je - na betaling - de links voor een heerlijk avondje Dru Yoga. Met vrolijke activatie. Oefeningen voor buik, rug, benen, schouders. Een Dru Sequence. Aandacht voor adem, heel belangrijk. En aan het eind een heerlijke ontspanning. 

We werken met Teams. 

Als er genoeg aanmeldingen zijn, kan de eerste korte cursus alsnog van start. Aanmelden kan via de mail. Je aanmelding is pas definitief na betaling.

 

Cursus najaar 2022

Adem, Aarden, Alignment.

In vijf lessen gaan we aan de slag met adem, zachte oefeningen daarvoor, zoals de Oester, een heerlijke oefening. Met aarden, zoals de Aardegroet, maar ook de Boom. Houdingen die daarbij helpen, kleine oefeningen die je rustig, zachtaardig in het hier en nu brengen. Losmaken van je lichaam, zodat het weer stroomt in je lijf. Wat pittiger oefeningen, voor buik, billen, bovenbenen. En ondertussen je lichaam weer in 'lijn' brengen, wat voor iedereen weer net een beetje anders is. 

Kosten € 60 | 5 lessen

Aanmelden

Aanmelding doe je door het cursusgeld over te maken op IBAN 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal en bovendien een mailtje te sturen, zodat je mailadres bekend is. Via de mail krijg je je bevestiging en de links.

Wat heb je nodig?

Behalve een matje is een kruk of lichte stoel eigenlijk onmisbaar bij deze les. Je moet er rechtop op kunnen zitten, met beide voeten stevig op de grond. Het is handig als hij in de buurt staat en gemakkelijk erbij gepakt kan worden. Verder een dekentje, flesje water. 

Doe je mee met theedrinken na afloop, zorg dat die alvast klaar staat in een thermoskan bijvoorbeeld. Dat laatste hoeft echter niet, je mag ook alles uitzetten en lekker in slaap vallen. Of verder slapen...

Dru Wandeling op zaterdag

Zodra de online lessen starten, komen er ook weer Dru Wandelingen op zaterdag. We proberen - afhankelijk van het weer - er elke maand eentje te doen. Kosten € 10 per keer. Aanvang 10.00 uur. Betalen doe je na afloop via een betaalverzoek. Verzamelen parkeerplaats Veerweg 7, Rhoon (voorbij het Golfterrein) Data staan al gepland! Reken op zeker zo'n anderhalf uur. We stappen uit de tijd... 

Wandelen in combinatie met beweging, adem en aandacht a la Dru. Heerlijk! En bij terugkomst op de parkeerplaats een kopje koffie of thee. 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga