Lessen

WEGENS MAATREGELEN CORONA-VIRUS T/M 23 APRIL GEEN LES!

Er zijn lessen Dru Yoga in Poortugaal en in Barendrecht. Klik op de links hieronder voor meer info, neem contact op voor een proefles. Je bent van harte welkom!

DagLocatiePlaatsUur
MaandagOBS Valckesteyn Nrd
Poortugaal19.45 - 21.00
Woensdag Hart van VrijenburgBarendrecht
20.00 - 21.15
VrijdagDe WaterpoortBarendrecht10.00 - 11.15 
 

Hieronder een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet, bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog iets meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarbij je juist wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga dan weer te pittig, dus we blijven zoeken naar de balans.

 

Het nieuwe jaar starten we met o.a. de mooie Zonnegroet. Eerst langzaam, 'Mindfull', later wellicht snel, als een energieke dans. De Aardegroet komt terug, helpt je aarden, brengt ook magie en stilte, kracht en nieuwe energie. De EBR4, met de prachtige beweging als van een Adelaar, een serie die helpt om de subtiele energie van je hart en je handen te versterken, en daarmee de verbinding tussen handen en hart. De Boom, die zowel fysiek, mentaal als emotioneel evenwicht brengt... 

Wat steeds terugkomt, zijn de Sirin Tools, rustige oefeningen om rug, schouders en hamstrings te ontspannen, wervelkolom soepeler te maken en buikspieren te versterken. Aandacht voor de adem. Die wordt rustiger en krijgt meer ruimte.

En natuurlijk elke les de eind-ontspanning... Neem je een lekker warme deken mee? 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga