Lessen

Er zijn lessen in Poortugaal en Barendrecht/Carnisselande. Na de kerstvakantie starten op woensdagochtend nieuwe lessen in Poortugaal. Klik svp hieronder voor meer info, neem contact op voor een proefles! Let's Dru! 

DagLesPlaatsUur
MaandagDru YogaPoortugaal18.45 - 20.00
Maandag Dru YogaPoortugaal20.30 - 21.45
WoensdagDru YogaPoortugaal09.15 - 10.30
WoensdagDru á la CartePoortugaal11.00 - 12.15
Woensdag Dru YogaBarendrecht
20.00 - 21.15
 

Dru á la Carte zijn lessen op maat, met bijvoorbeeld gebruik van een stoel. Kleine groepen, persoonlijke aandacht. Doen wat kan, er is vaak wel een oplossing of een andere variant. 

Hieronder een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog iets meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarin je juist wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga dan weer te pittig, dus we blijven zoeken naar de balans.

 

We starten na de kerstvakantie met de mooie Energy Block Release van het Hart (EBR3). Bovendien - op nadrukkelijk verzoek - de Groet aan de Vier Windrichtingen. In het voorjaar gaan we voor wie wil een keer naar buiten, zoals het strand, om deze Groet aan de Vier Windrichtingen buiten te doen. Een serie die je grondt, inspireert, focus brengt, rust, een helder hoofd en nieuwe energie. 

De Krijger komt terug, met verschillende varianten. De Kraanvogel. En we doen een van de Sirin Tools: een serie op de grond die zoveel positieve effecten heeft voor wervelkolom, buik-, rug-, bil- en beenspieren, voor ademhaling, schouders, nek en 'Prana', je levensenergie, dat er waarschijnlijk een boek over geschreven zou kunnen worden... Heerlijk om thuis te doen, bijvoorbeeld thuis, voor je opstaat, een goed begin van de dag!  

Ook bij Dru a la Carte doen we bovenstaande series, houdingen en bewegingen. Waar nodig alleen net dat beetje anders. 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga