Lessen

NA DE ZOMERVAKANTIE STARTEN DE LESSEN WEER!

Er zijn lessen Dru Yoga in Poortugaal en in Barendrecht. Klik op de links hieronder voor meer info, neem contact op voor een proefles. Je bent van harte welkom! We volgen de regels van het RIVM. 

DagLocatiePlaatsUur
MaandagOBS Valckesteyn Nrd
Poortugaal19.30 - 20.45
Woensdag Hart van VrijenburgBarendrecht
20.00 - 21.15
VrijdagDe WaterpoortBarendrecht10.00 - 11.15 
 

NB maandagavond is terug naar oude tijd!

Hieronder een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet, bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog iets meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarbij je juist wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga dan weer te pittig, dus we blijven zoeken naar de balans.

 

Het nieuwe jaar starten we met de Groet aan Sarasvati. Een fijne, vloeiende serie, die creativiteit in beweging brengt, helpt die vorm te geven. De Aardegroet, helpt je aarden, brengt ook magie en stilte, kracht, nieuwe energie. De EBR* van het Hart (EBR3). De EBR4, met de prachtige beweging als van een Adelaar, een serie die helpt om de subtiele energie van je hart en je handen te versterken, en daarmee de verbinding tussen handen en hart. De Adelaar als houding, brengt helderheid, inzicht. De Boom, die zowel fysiek, mentaal als emotioneel evenwicht brengt... De Vredeshouding, samen met de Duif.

* Voor wie voor het eerst die letters ziet, EBR, dit staat voor Energy Block Release. 

Wat steeds terugkomt, zijn de Sirin Tools, rustige oefeningen om rug, schouders en hamstrings te ontspannen, wervelkolom soepeler te maken en buikspieren te versterken. Aandacht voor de adem. Die wordt rustiger en krijgt meer ruimte.

En natuurlijk elke les de eind-ontspanning... Neem je een lekker warme deken mee? 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga