Lessen

Er zijn lessen in Poortugaal, Rhoon en Barendrecht/Carnisselande. Na de zomervakantie komt er in Rhoon een les bij, voor vroege vogels. Klik svp hieronder voor meer info, neem contact op voor een proefles! Let's Dru! 

DagPlaatsUur
MaandagPoortugaal18.45 - 20.00
Maandag Poortugaal20.30 - 21.45
Woensdag Barendrecht
20.00 - 21.15
DonderdagRhoon09.00 - 10.00
DonderdagRhoon10.30 - 11.45
 

Hieronder een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog iets meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarin je juist wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga dan weer te pittig, dus we blijven zoeken naar de balans.

 

Het laatste blok doen we Surya Namaskar, de Zonnegroet, zowel verstillend als actief, dansant. Heerlijk de zon in jezelf oproepen, en wie weet, de zon buiten!! Ook doen we de Regenboog serie, een liggende, meer meditatieve EBR (Energy Block Release), gebaseerd op harmoniseren en in lijn brengen van de chakra's. Bovendien de Groet aan de Vier Windrichtingen, een prachtige aardende serie, waarbij we met elkaar mooie intenties neerzetten. Fijn ook om buiten te doen... Dru je mee?? 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga