Lessen

Na de zomervakantie starten we op 13 september in Poortugaal. Langzamerhand worden andere lessen opgezet. Naar verwachting kan de groep op vrijdagmorgen op 8 oktober a.s. starten.

DagLocatiePlaatsUur
MaandagOBS Valckesteyn Nrd
Poortugaal19.30 - 20.45
Woensdag Hart van VrijenburgBarendrecht
20.00 - 21.15
VrijdagDe WaterpoortBarendrecht10.00 - 11.15 
 

Wat gaan we doen? 

We starten met de EBR2 met de mooie naam 'In Harmonie met Moeder Aarde'. Een lange serie, die alles in het lichaam weer in beweging brengt en in balans. Je komt met deze serie echt terug bij jezelf. 

Verder een vernieuwde Zonnegroet, aangepast voor wat betreft De Plank, een toch wat zware houding. De Aardegroet komt terug. De Duif voor de ademhaling, evenals de Hart-ademhaling. De Kat, de Hond, een mini-versie van de Inner Fire Sequence met daarin o.a. de Krijger. En natuurlijk elke les de eindontspanning... Neem je een lekker warme deken mee?

Voor wie voor het eerst de afkorting EBR ziet, dit staat voor Energy Block Release. Het loslaten van spanning, zowel fysiek, als energetisch, emotioneel, mentaal. 

 

Hierboven een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet, bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarbij je wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga weer te pittig, we blijven zoeken naar de balans. 

Daarom nu een verkorte versie van de Inner Fire Sequence, plus een mooie, nieuwe variant van de Zonnegroet. Beide komen aan bod in de eerste serie lessen najaar 2021. 

Het programma leent zich dit keer minder voor cursisten die grote aanpassingen nodig hebben, met name als deze sterk afwijken van de rest van de groep. Zo mogelijk kan daar apart iets voor georganiseerd worden. Dru Stoelyoga in de ochtend? Neem ´s contact op als je vragen hebt hierover of wanneer het je iets lijkt!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2021 Sirin Dru Yoga