Lessen

Ook na de lockdown voorlopig alleen online les, houdt svp de website en de nieuwsbrief in de gaten. 

DagLocatiePlaatsUur
MaandagOBS Valckesteyn Nrd
Poortugaal19.30 - 20.45
Woensdag Hart van VrijenburgBarendrecht
20.00 - 21.15
VrijdagDe WaterpoortBarendrecht10.00 - 11.15 
 

Wat gaan we doen? 

We starten - ook online - met de EBR2 met de mooie naam 'In Harmonie met Moeder Aarde'. Een lange serie, die alles in het lichaam weer in beweging brengt en in balans. Je komt met deze serie echt terug bij jezelf. 

De Aardegroet komt terug. De Duif voor de ademhaling, evenals de Hart-ademhaling. De Kat, de Hond, de Sfinx, de Krijger. We hebben aandacht voor rekken en strekken, voor ontspannen van de rug en versterken van de buikspieren. En natuurlijk elke les de eindontspanning... Zorg je voor een lekker warme deken en een flesje water tijdens de les?

Voor wie voor het eerst de afkorting EBR ziet, dit staat voor Energy Block Release. Het loslaten van spanning, zowel fysiek, als energetisch, emotioneel, mentaal. Hard nodig, in deze tijd... 

 

Hierboven een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet, bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarbij je wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga weer te pittig, we blijven zoeken naar de balans. 

Daarom nu een verkorte versie van de Inner Fire Sequence, plus een mooie, nieuwe variant van de Zonnegroet. De Zonnegroet gaan we doen in het voorjaar van 2022. 

Het programma leent zich iets minder voor cursisten die grote aanpassingen nodig hebben, met name als deze sterk afwijken van de rest van de groep. Zo mogelijk kan daar apart iets voor georganiseerd worden. Dru Stoelyoga in de ochtend? Dit kan ook online. Neem ´s contact op als je vragen hebt hierover en het je iets lijkt! 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga