Lessen

Voorlopig alleen lessen Dru Yoga in Poortugaal. We volgen de regels van het RIVM. Eind januari 2021 hopen we weer te kunnen beginnen. 

DagLocatiePlaatsUur
MaandagOBS Valckesteyn Nrd
Poortugaal19.30 - 20.45
Woensdag Hart van VrijenburgBarendrecht
20.00 - 21.15
VrijdagDe WaterpoortBarendrecht10.00 - 11.15 
 

Wat gaan we doen in het nieuwe jaar? 

Juist zo prachtig, maar niet aan toegekomen: de EBR4 'De Adelaar'. We gaan deze combineren met de Ochtendgroet, voor rust en balans in lichaam en hoofd, opwarmen lichaam, soepel maken wervelkolom. De Adelaar werkt op een dieper energetisch niveau door. Opent het hart, kalmeert nog meer emoties en hoofd, geeft overzicht, nieuw inzicht en nieuwe kracht, versterkt positieve intenties. De Adelaar brengt de magie in je leven terug! Prachtig toch?

Verder een vernieuwde Zonnegroet, aangepast voor wat betreft De Plank, een toch wat zware houding. De Aardegroet komt terug. De Duif voor de ademhaling, evenals de Hart-ademhaling. De Kat, de Hond, een mini-versie van de Inner Fire Sequence. En natuurlijk elke les de eind-ontspanning... Neem je een lekker warme deken mee?

Voor wie voor het eerst de afkorting EBR ziet, dit staat voor Energy Block Release. Het loslaten van spanning, zowel fysiek, als energetisch, emotioneel, mentaal. 

 

Hierboven een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet, bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarbij je wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga weer te pittig, we blijven zoeken naar de balans. 

Daarom nu een verkorte versie van de Inner Fire Sequence, plus een mooie, nieuwe variant van de Zonnegroet. Beide komen aan bod in de eerste serie lessen in 2021. 

Het programma leent zich dit keer minder voor cursisten die grote aanpassingen nodig hebben, met name als deze sterk afwijken van de rest van de groep. Zo mogelijk kan daar apart iets voor georganiseerd worden. Kleine groepjes buiten in combinatie met online bijvoorbeeld, 's morgens? 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga