Lessen

Er zijn lessen in Poortugaal en Barendrecht/Carnisselande. In november start overal weer een nieuwe serie lessen. Klik hieronder voor meer info, neem contact op voor een proefles! Let's Dru! 

DagLesPlaatsUur
MaandagDru YogaPoortugaal19.30 - 20.45
Woensdag Dru YogaBarendrecht
20.00 - 21.15
VrijdagKorte cursusBarendrecht10.00 - 11.15 
 

Hieronder een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog iets meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarin je juist wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga dan weer te pittig, dus we blijven zoeken naar de balans.

 

Na de zomervakantie starten we de lessen met een serie waarin de Energy Block Release (EBR) 'In Harmonie met Moeder Aarde'. We bouwen die rustig op. Als mooie aanvulling de Maan Sequence. Houdingen zoals de Brug, Sfinx, Krokodil. Vredeshouding. De Anahata ademhaling, de Gouden Boog, de ademhaling van Arjuna. En natuurlijk altijd... de eindontspanning.. Heerlijk!!

In de periode tot de Kerstvakantie kun je de EBR van het Hart verwachten en de EBR4, de Adelaarsserie. Allebei sterk verbonden met het hart. Daarnaast diverse houdingen. Misschien herhalen we ook iets van het begin van het seizoen. En wat te denken van het zingen van een Mantra? 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga