Lessen

Er zijn lessen in Poortugaal, Rhoon en Barendrecht/Carnisselande. Na de zomervakantie komt er in Rhoon een les bij, voor vroege vogels. Klik svp hieronder voor meer info, neem contact op voor een proefles! Let's Dru! 

DagPlaatsUur
MaandagPoortugaal18.45 - 20.00
Maandag Poortugaal20.30 - 21.45
Woensdag Barendrecht
20.00 - 21.15
DonderdagRhoon09.15 - 10.15
DonderdagRhoon10.30 - 11.45*
 

* Dru op Maat

Hieronder een variant ontstaan om met schouderklachten de Zonnegroet te kunnen doen. De Zonnegroet bij Dru Yoga al zachter dan bij Hatha Yoga, is hier nog iets meer verzacht. Er zijn ook zijn series als de Inner Fire Sequence, waarin je juist wordt uitgedaagd je grenzen op te zoeken. Voor sommige cursisten bij Sirin Dru Yoga dan weer te pittig, dus we blijven zoeken naar de balans.

 

In de lessen starten we met de Energie Block Release 1, de 'Reset'. Wervelkolom in beweging brengen, aarden, in balans komen. Weer voelen dat je er 'bent'. Verder yoga-houdingen, die voor een deel terug komen in de Inner Fire Sequence. Zo'n heerlijke serie, eerder gedaan, op muziek. Waarin je je kracht gaat voelen, energie krijgt - je innerlijk vuur op gang brengt. De afwisselende neusademhaling. Voor stilte, concentratie, evenwicht, innerlijke balans. Je innerlijke 'focus'. Hoe klinkt dat? Komen we eraan toe, dan doen we ook de Maansequence en de Dansers-stand.. Ook zo heerlijk...

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga