Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Op woensdagavond kun je normaal gesproken lessen Dru Yoga volgen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. 

Door Corona zijn de groepen op maandag (Poortugaal) en woensdag (Carnisselande) samengevoegd (les op maandag). Na de zomervakantie gaan eerst de lessen in Poortugaal weer starten (vol). Begin oktober de lessen op vrijdagmorgen (Waterpoort). Daarna wordt de woensdagavond weer opgestart. 

Voorstel: beginnerscursus vanaf 27 oktober tot de kerstvakantie (8 lessen | € 95). Met na de kerstvakantie een vervolg. Onder voorbehoud van de ontwikkelingen rond Corona en voldoende aanmeldingen.

Interesse? Laat svp alvast weten!

 

Kosten | data

Een serie van 10 lessen kost €120 (lees svp ook hierboven) Meestal volgt aansluitend een nieuw blok met ook weer ca. 10 lessen. De beginnerscursus zal € 95 gaan kosten, voor 8 lessen. Tijdens vakanties is er geen les. 

Een proefles is € 10. Ga je daarna door, wordt de cursus berekend over het resterend aantal lessen. 

Regels RIVM

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. Omdat deze regels nog kunnen veranderen wordt het protocol pas kort voor aanvang van de lessen op de website vermeld, na goedkeuring door de verhuurder (gemeente Barendrecht).

Ga uit van een ruime meter afstand tussen de matjes. Van handen wassen en naar het toilet gaan voordat je naar de les komt. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. Je eigen beker of glas meenemen. Ik zorg voor de thee. 

Om verschillende redenen houdt Sirin Dru Yoga zeker tot eind december de 1,5 meter afstand aan, ongeacht wat de overheid hierover adviseert.  

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voorlopig geldt dit ook voor een proefles. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden! Eventueel een kussen voor onder je knieen. Sommigen vinden het ook prettig een (klein) kussentje onder het hoofd te hebben. Vergeet ook je mok of theeglas niet... 

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen op maandagavond in Poortugaal! Of op vrijdagmorgen in De Waterpoort. Mogelijk binnen het huidige lopende blok en als daar lessen zijn. Welkom!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2021 Sirin Dru Yoga