Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Op woensdagavond is er Dru Yoga in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61, 2994 CD Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in aansluitende blokken van ongeveer 10 lessen. Interesse? Meld je aan voor een proefles. Nieuwe mensen welkom!

 

Data

Het blok van 9 lessen start op 16 mei a.s. en loopt t/m 11 juli 2018. 
Het huidige blok eindigt op 25 april.

Kosten

Na de meivakantie kost het blok € 103,50. Een proefles kost € 10. Is er plek, kun je gelijk instromen! De cursusprijs wordt berekend over het aantal resterende lessen. 

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 6% btw. Deelname is volgens de Algemene voorwaarden.

Route / Toegang

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voor de proefles is er wel een matje aanwezig. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding is prettig, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond in Poortugaal!

Vakantie en andere data

Tijdens de schoolvakanties is er geen les. Kijk voor een overzicht van vakanties svp op het vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend en leuk!

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga