Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Elke woensdagavond kun je Dru Yoga doen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Interesse? Meld je aan voor een proefles. BEGIN APRIL START WEER EEN NIEUW BLOK! Welkom!!

 

Lessen

We starten begin april weer met 12 nieuwe lessen t/m begin juli. Dwz van 3 april t/m 3 juli 2019. Tijdens de meivakantie is er geen les. 

Kosten

De lessen in de periode april/juli kosten € 144. Meld je je aan - en betaal je - voor 21 maart, dan geldt een leuke LenteKorting en is de prijs € 138 !

Een proefles is € 10. Is er plek, kun je gelijk instromen! De cursusprijs wordt berekend over het resterend aantal lessen. 

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 9% btw (2019). Deelname is volgens de Algemene voorwaarden.

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voor de proefles zijn er matjes. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond of woensdagmorgen in Poortugaal!

Vakantie en andere data

Geen les in de krokusvakantie. Op 20 maart is er les in De Waterpoort, vanwege de verkiezingen. Ook tijdens de meivakantie is er geen les. De exacte data vind je op het vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend, en leuk! Een proefperiode van maximaal 4 lessen is bespreekbaar. 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga