Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Elke woensdagavond kun je lessen Dru Yoga volgen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Op 12 februari a.s. start het volgende blok. Interesse? Meld je aan voor een proefles. Welkom!

 

Kosten | data

Het nieuwe blok start op 12 februari 2020, 10 lessen, duurt tot de meivakantie, prijs € 120,- Tijdens vakanties is er geen les. De laatste les is op 22 april 2020. Bij voldoende aanmeldingen start na de meivakantie het laatste blok voor de zomervakantie.

Een proefles is € 10. Wil je daarna door, wordt de cursus berekend over het resterend aantal lessen. 

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld bij voorkeur overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voor de proefles zijn er matjes. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen op maandagavond in Poortugaal! Meestal kan dat ook op vrijdagmorgen, in De Waterpoort. Je bent welkom!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga