Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Op woensdagavond kun je normaal gesproken lessen Dru Yoga volgen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. 

 

Kosten | data

Wegens Corona kan de beginnerscursus nog niet starten. Bij een paar aanmeldingen zou dat misschien wel online kunnen, met een korte cursus (5 lessen | € 50). De eerste les kun je dan als proefles meedoen (€ 10)  Interesse? Laat alvast weten! 

Tijdens vakanties is er geen les.  

Regels RIVM

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. In het Hart van Vrijenburg geldt het protocol van de verhuurder (gemeente Barendrecht).

Sirin Dru Yoga houdt daarnaast de 1,5 meter afstand aan, ongeacht wat de overheid hierover adviseert.

Ga in de praktijk uit van een ruime meter afstand tussen de matjes. Je QR-code laten zien bij binnenkomst. Van thuis naar het toilet gaan en handen wassen voordat je naar de les komt. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. Je eigen beker of glas meenemen. Ik zorg voor de thee.

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

De cursus kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers. Of de cursus definitief doorgaat wordt besloten na de les op 12 januari 2022. En uiteraard afhankelijk van ontwikkelingen rond Corona.

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) 

TIP: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voorlopig geldt dit ook voor een proefles. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden! Eventueel een kussen voor onder je knieen. Sommigen vinden het ook prettig een (klein) kussentje onder het hoofd te hebben. Vergeet ook je mok of theeglas niet... 

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen op maandagavond in Poortugaal! Of op vrijdagmorgen in De Waterpoort. Mogelijk binnen het huidige lopende blok en als daar lessen zijn. Welkom!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga