Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Elke woensdagavond kun je lessen Dru Yoga volgen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Interesse? Meld je aan voor een proefles. Op 20 november start weer een nieuwe serie, maar ook gelijk na de herfstvakantie ben je van harte welkom! 

 

Kosten

De lessen in de periode 20 november 2019 t/m 5 februari 2020 kosten € 120 (10 lessen). Een proefles is € 10. Is er plek, kun je gelijk instromen. De cursusprijs wordt dan berekend over het resterend aantal lessen. 

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 9% btw (2019). Deelname is volgens de Algemene voorwaarden.

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voor de proefles zijn er matjes. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen op maandagavond in Poortugaal! Mogelijk kan dat ook op vrijdagmorgen, in De Waterpoort.

Vakantie en andere data

Na de zomervakantie is het eerste blok van 4 september t/m 13 november. Geen les in de herfstvakantie. Op 20 november start aansluitend een nieuw blok. Geen les in de kerstvakantie. Is er plek, dan kunnen mensen heel goed ook direct na herfst-  of kerstvakantie instromen. 

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend, en leuk! Een proefperiode van maximaal 4 lessen is bespreekbaar. 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga