Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Elke woensdagavond kun je Dru Yoga doen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Interesse? Meld je aan voor een proefles. Nieuwe mensen welkom!

Wacht je liever nog even? Begin januari start het nieuwe blok!

 

Lessen

Het huidige blok eindigt net voor de kerstvakantie. We starten in het nieuwe jaar weer op 9 januari, met 11 lessen. .

Kosten

De nieuwe serie lessen in januari is € 126,50 (11 lessen, tot eind maart). Een proefles kost € 10. Is er plek, kun je gelijk instromen! De cursusprijs wordt berekend over het aantal resterende lessen. 

AANBIEDING: meld je je aan voor 1 januari a.s. dan kun je nog voor de prijs van 2018 meedoen: € 126,50 (11 lessen). Voorwaarde: je betaling moet voor 1 januari 2019 zijn ontvangen.

Wil je dit jaar eerst nog een proefles? Dat kan! Kom dan op 12 december meedoen. Welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 6% btw. Deelname is volgens de Algemene voorwaarden.
Route / Toegang

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voor de proefles zijn er matjes. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond in Poortugaal!

Vakantie en andere data

Er is geen les in de herfstvakantie, bovendien niet op 5 december, Sinterklaasavond. De laatste les valt op woensdag 19 december 2018. We starten weer op 9 januari met 11 lessen. Geen les in de krokusvakantie.

Kijk voor een overzicht van vakanties op het vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend, en leuk!

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga