Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Elke woensdagavond kun je lessen Dru Yoga volgen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. NIEUW! Na de zomervakantie start op 2 september 2020 het eerste blok 'Na Corona'. Interesse? Meld je alvast aan. Welkom!

Gezien het aantal aanmeldingen worden de groepen op maandag (Poortugaal) en woensdag (Carnisselande) voorlopig samengevoegd (les op maandag). Zodra er voldoende aanmeldingen zijn kunnen de groepen weer gesplitst, dus laat svp weten als je belangstelling hebt. 

 

Kosten | data

Na de zomervakantie start de eerste serie van 10 lessen op 2 september, prijs €120,- De laatste les is op 11 november 2020. Aansluitend start het volgende blok., ook weer 10 lessen. Tijdens vakanties is er geen les. 

KORTING: betaal je voor 24 augustus, dan mag je € 110,- overmaken voor het eerste blok.

De lessen kunnen alleen doorgaan bij een minimum van 5 aanmeldingen. 

Een proefles is € 10. Ga je daarna door, wordt de cursus berekend over het resterend aantal lessen. Via deze link kun je een afspraak maken, 

Regels RIVM

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. Omdat deze regels nog kunnen veranderen wordt het protocol pas in augustus op de website vermeld, na goedkeuring door de verhuurder (gemeente Barendrecht).

Ga uit van een ruime meter afstand tussen de matjes (er komen merktekens). Van handen wassen en naar het toilet gaan voordat je naar de les komt. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. Je eigen beker of glas meenemen. Ik zorg voor de thee. 

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voorlopig geldt dit ook voor een proefles. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden! Eventueel een kussen voor onder je knieen. Sommigen vinden het ook prettig een (klein) kussentje onder het hoofd te hebben. Vergeet ook je mok of theeglas niet... 

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen op maandagavond in Poortugaal! Wellicht kan dat later in september ook op vrijdagmorgen, in De Waterpoort. Je bent welkom!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga