Dru Yoga in Barendrecht

20.00 - 21.15 uur - Woensdag

Elke woensdagavond kun je Dru Yoga doen in Het Hart van Vrijenburg aan de Vrijenburglaan 61 in Carnisselande, Barendrecht. Een ruime, prettige ruimte. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Interesse? Meld je aan voor een proefles. Net na de krokusvakantie zijn nieuwe mensen welkom! Of kom in april, als het nieuwe blok weer start, tot aan de zomervakantie!

 

Lessen

We starten in het nieuwe jaar weer op 9 januari, met 11 lessen tot eind maart.

Kosten

De nieuwe serie lessen in januari kost € 132. Een proefles is € 10. Is er plek, kun je gelijk instromen! De cursusprijs wordt berekend over het resterend aantal lessen. 

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 9% btw (2019). Deelname is volgens de Algemene voorwaarden.

Toegang / Route

De ingang is op het schoolplein aan de linkerkant (eerste deur links, direct weer links) Tip: bordje 'i' Vrijenburg van de ANWB op de rondweg geeft de goede afslag de wijk in. Daarna op T-splitsing naar links. Rechtdoor rijden tot schoolplein aan rechterkant. Je kunt daar parkeren.

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Voor de proefles zijn er matjes. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond of woensdagmorgen in Poortugaal!

Vakantie en andere data

Geen les in de krokusvakantie. Kijk voor een overzicht van vakanties op het vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend, en leuk! Een proefperiode van maximaal 4 lessen is bespreekbaar. 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga