Dru Yoga - Barendrecht

10.00 - 11.15 uur - Vrijdag

Belangstelling voor les 's morgens in De Waterpoort? Deze start op termijn bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5), dus.. laat svp weten, zoek evt. anderen. 

Er zijn inmiddels 4 belangstellenden. Maar helaas, wegens Corona ligt het voorlopig niet voor de hand dat de groep zal starten. Degenen die zich aangemeld hebben, worden hiervan op de hoogte gehouden.

 

Kosten

De kosten voor 10 lessen is € 100 (prijs per 1 september en uitsluitend in De Waterpoort) Een proefles kost € 10. Graag tevoren aanmelden. Je mag ook een paar lessen (max. 4) komen kennismaken, dit blijkt voor Dru Yoga vaak fijn te werken. 

Via deze link kun je je aanmelden of een afspraak maken voor een proefles.

Regels RIVM

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. Omdat deze regels nog kunnen veranderen wordt het protocol pas in augustus op de website vermeld, na goedkeuring door de verhuurder (gemeente Barendrecht).

Ga uit van een ruime meter afstand tussen de matjes (er komen merktekens). Van handen wassen en naar het toilet gaan voordat je naar de les komt. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. 

Wat gaan we doen?

Na een vrolijke activatie (een soort warming up) zullen we bijvoorbeeld de Aardegroet doen, of de Zonnegroet. De Zonnegroet eerst vooral 'Mindful', later wellicht in tempo, als een soort dans. Verder oefeningen voor rug, schouders, nek, buik, billen en buik. Aandacht voor de adem, vertragen, verstillen... De EBR (Energy Block Release) de Adelaar, een prachtige serie die blokkades losmaakt, ontspant en op een subtiele manier energie geeft, je hart met je handen verbindt. En andersom... 

Natuurlijk eindigt elke les met een fijne ontspanning. Het is een les waar je heerlijk van ontspant en waardoor je met frisse energie het weekend in gaat!

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Deelname is volgens de Algemene voorwaarden. Per 1 januari 2020 zijn de lessen vrijgesteld van btw.

Waar? 

De lessen zijn in De Waterpoort, Middeldijkerplein 9, 2993 SB Barendrecht. Eenmaal binnen de trap of lift naar beneden. Twee deuren door en LINKSAF een lange gang door. Net voor de branddeuren is links de activiteitenruimte.

Als je met de auto komt, kun je o.a. net over de trambaan gratis parkeren, bij jongerencentrum The Wave. Vaak is daar ruim plek. De tram stopt voor de deur. 

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee, ook voor een proefles. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond in Poortugaal of woensdagavond in Carnisselande, in het Hart van Vrijenburg.

Vakanties, speciale data

In schoolvakanties is er geen les. 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga