Dru Yoga - Barendrecht

10.00 - 11.15 uur - Vrijdag (wachtlijst)

Ivm Corona zijn de lessen voorlopig online. 

 

Kosten

De kosten voor 10 lessen is € 100 (prijs per 1 september en uitsluitend in De Waterpoort) Een proefles kost € 10. Kom je er later bij, wordt de cursusprijs berekend over de resterende lessen.

Wat gaan we doen?

Na een vrolijke activatie (een soort warming up) zullen we bijvoorbeeld de Aardegroet doen, of de Zonnegroet. De Zonnegroet eerst vooral 'Mindful', later wellicht in tempo, als een soort dans. Verder oefeningen voor rug, schouders, nek, buik, billen en buik. Aandacht voor de adem, vertragen, verstillen... Vaak ook een EBR (Energy Block Release) die blokkades losmaakt, ontspant en je nieuwe energie geeft.

Elke les eindigt met een ontspanning. Het is een les waar je heerlijk van ontspant en met frisse energie het weekend in gaat!

Regels RIVM

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. In De Waterpoort geldt het protocol van de verhuurder (gemeente Barendrecht).

Ga in de praktijk uit van een ruime meter afstand tussen de matjes. Je QR-code laten zien bij binnenkomst. Van thuis naar het toilet gaan en handen wassen voordat je naar de les komt. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. Om verschillende redenen houd ik in mijn groepen de 1,5 meter afstand aan ongeacht wat de overheid hierover adviseert. 

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. In overleg is het dit keer ook mogelijk eerst een aanbetaling te doen van € 25. Het bedrag svp overmaken op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Deelname is volgens de Algemene voorwaarden. Zo dient voor aanvang van de cursus het gehele cursusgeld te zijn overgemaakt. De lessen zijn vrijgesteld van btw.

Waar? 

De lessen zijn in De Waterpoort, Middeldijkerplein 9, 2993 SB Barendrecht. Eenmaal binnen trap of lift naar beneden. Twee deuren door en LINKSAF lange gang door. Net voor de branddeuren is de activiteitenruimte aan de linkerkant.

Als je met de auto komt, kun je o.a. net over de trambaan gratis parkeren, bij voormalig jongerencentrum The Wave. Vaak ruim plek. De tram stopt voor de deur. 

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee, ook voor een proefles. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond in Poortugaal of (als daar weer les is) op woensdagavond in Carnisselande, in het Hart van Vrijenburg.

Vakanties, speciale data

In schoolvakanties is er geen les.

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga