Dru Yoga - Barendrecht

10.00 - 11.15 uur - Vrijdag

Belangstelling voor les in De Waterpoort? Deze start bij voldoende aanmeldingen, dus.. laat svp weten, zoek evt. anderen. Bij minimaal 5 deelnemers kunnen we starten! 

 

Kosten

De kosten voor 10 lessen is € 100 (prijs per 1 april en uitsluitend in De Waterpoort) Een PROEFLES kost € 10. Graag tevoren aanmelden, ivm overleg matje.

Wat gaan we doen?

Na een vrolijke activatie (een soort warming up) zullen we bijvoorbeeld de Aardegroet doen, of de Zonnegroet. De Zonnegroet eerst vooral 'Mindful', later wellicht in tempo, als een soort dans. Verder oefeningen voor rug, schouders, nek, buik, billen en buik. Aandacht voor de adem, vertragen, verstillen... De EBR (Energy Block Release) de Adelaar, een prachtige serie die blokkades losmaakt, ontspant en op een subtiele manier energie geeft, je hart met je handen verbindt. En andersom... 

Natuurlijk eindigt elke les met een fijne ontspanning. Het is een les waar je heerlijk van ontspant, maar waardoor je ook met frisse energie het weekend in gaat!

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Deelname is volgens de Algemene voorwaarden. Per 1 januari 2020 zijn de lessen vrijgesteld van btw.

Waar? 

De lessen zijn in De Waterpoort, Middeldijkerplein 9, 2993 SB Barendrecht. Eenmaal binnen de trap of lift naar beneden. Twee deuren door en LINKSAF een lange gang door. Net voor de branddeuren is links de activiteitenruimte.

Als je met de auto komt, kun je o.a. net over de trambaan gratis parkeren, bij jongerencentrum The Wave. Vaak is daar ruim plek. De tram stopt voor de deur. 

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond in Poortugaal of woensdagavond in Carnisselande, in het Hart van Vrijenburg! Dit kan uitsluitend in de periode van 1 januari tot en met 31 maart 2010.  

Vakanties, speciale data

In de Krokusvakantie is er geen les. Begin april start bij voldoende belangstelling een nieuwe serie van 10 lessen, tot eind juni. Er is dan tijdens de Meivakantie geen les, evenals tijdens het Hemelvaartweekend. 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga