Korte cursus Dru Yoga - Barendrecht

10.00 - 11.15 uur - Vrijdag

Op 8 november a.s. start weer een cursus Dru Yoga in De Waterpoort. Een korte cursus van 6 lessen waarin je kennis kunt maken met Dru Yoga.

Normaal is de prijs 72 euro. TER KENNISMAKING betaal je 65 euro voor deze 6 lessen! Dat geldt ook voor degenen die met de vorige cursus hebben meegedaan.

Iedere les begint met een vrolijke warming up. We doen bijvoorbeeld de Aardegroet, de Energy Block Release van het Hart, een aantal houdingen zoals de Kat, Hond, Sfinx, Krokodil en Krijger, en grondoefeningen om je rug te ontspannen en buikspieren te versterken. Ook is er aandacht voor de adem. Elke les eindigt in een heerlijke ontspanning. 

De laatste les is op 13 december.  

 

Aanmelden

Aanmelden kan door even te bellen of te mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 9% btw (2019). Deelname is volgens de Algemene voorwaarden.

Adres / Bereikbaarheid

De lessen zijn in De Waterpoort, Middeldijkerplein 9, 2993 SB Barendrecht. Eenmaal binnen de trap of lift naar beneden. Twee deuren door en LINKSAF een lange gang door. Net voor de branddeuren is links de activiteitenruimte.

Als je met de auto komt, kun je o.a. net over de trambaan gratis parkeren, bij jongerencentrum The Wave. Vaak is daar ruim plek. De tram stopt voor de deur. 

Matje / Meenemen

Ieder neemt zelf een matje mee. Een flesje water en een (fleece-)deken is goed om bij je te hebben. Laagjes kleding, tijdens de ontspanning kun je afkoelen, iets om rekening mee te houden!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom dan inhalen op maandagavond in Poortugaal of woensdagavond in Carnisselande, in het Hart van Vrijenburg! Dit kan uitsluitend in de periode van 8 november tot en met 13 december. 

Bij voldoende belangstelling wordt de cursus in het nieuwe jaar vervolgd, met een serie van 10 lessen! Start 10 januari 2020. Voor wie de smaak te pakken heeft gekregen, maar ook voor nieuwe mensen. Welkom! 

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga