Dru Yoga in Poortugaal

18.45 - 20.00 uur - Maandag
20.30 - 21.45 uur - Maandag

Op maandagavond kun je voor Dru Yoga terecht in CBS De Parel, Sleedoorn 40, 3171 PN Poortugaal. Het speellokaal wordt dan omgebouwd tot ruime yogastudio. Per jaar zijn er 4 blokken van ca. 10 lessen. Na de zomervakantie starten we op 17 september. Dit keer met een lang blok, van 13 lessen. Interesse? Meld je aan voor een proefles, m.n. in de les om 20.30 uur is nog plek!

Toegang lesgebouw

De ingang voor de lessen is aan de achterkant van het schoolgebouw: aan de voorkant langs de lage kant omlopen. Om de hoek een zwart toegangshek, dit is de ingang. Binnen gelijk rechts is het speellokaal.

 

Kosten

Het blok na de zomervakantie kost € 149,50 (13 lessen). Een proefles kost € 10. Is er plek is, kun je gelijk instromen! De cursusprijs wordt dan berekend over het resterend aantal lessen.

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 6% btw. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden.

Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan nu al door een aanbetaling te doen van minimaal € 25. Het restant bij voorkeur begin september overmaken. Je krijgt een bevestiging (gezien de komende vakantieperiode kan dat soms wel even op zich laten wachten).

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Voor de proefles kan een matje worden geregeld. Een flesje water, een deken is prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen in Barendrecht, op woensdagavond! Of op donderdagmorgen in Rhoon, in De Volharding (niet mogelijk in mei/juni) 

Vakantie en andere data

Het huidige blok sluiten we op 2 juli af met een les buiten aan de Maas. 

We starten het nieuwe seizoen op 17 september 2018. Geen les in de herfstvakantie, de laatste les is op maandag 17 december 2018. Kijk voor een overzicht van de vakanties svp onder het vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend, en leuk!

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga