Dru Yoga in Poortugaal

19.30 - 20.45 uur - Maandag

Op maandagavond kun je lessen Dru Yoga volgen in Poortugaal. De lessen zijn in OBS Valckesteyn Noord, Jan van Almondestraat 89, net achter het metrostation. Een fijne, ruime plek. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Ergens voorjaar 2021 hopen we met een volgend blok te kunnen starten. Interesse? Meld je aan. Welkom! Er is ruimte voor maximaal 8 cursisten, conform regels RIVM.

NB: Het programma is dit keer niet zo geschikt voor cursisten die grote aanpassingen nodig hebben. Zo mogelijk kan daar apart iets voor georganiseerd worden. Kleine groepjes buiten in combinatie met online, 's morgens?

 

Kosten | data

Data zijn gezien Corona nog niet bekend. Voor 10 lessen is de prijs € 120,-  | Tijdens vakanties is er geen les. Normaal gesproken volgt aansluitend een nieuw blok van ca. 10 lessen.

Een proefles is € 10. Graag digitaal overmaken (of vraag een tikkie). Ga je daarna door, wordt de cursus berekend over het resterend aantal lessen. Via deze link kun je een afspraak maken.  

Regels RIVM / Protocol

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. Hier het PROTOCOL met goedkeuring door de verhuurder (OPO Valckesteyn). Neem svp goed nota van het protocol voor je naar de les komt.

Ga uit van een ruime meter afstand tussen de matjes (er zijn merktekens). Van handen wassen en naar het toilet gaan voordat je naar de les komt. Je mondkapje gebruiken tot op de mat. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. Je eigen beker of glas meenemen. Ik zorg voor de thee.

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Gedurende de Corona-crisis geldt dit ook voor een proefles. Een flesje water, een deken is prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Kun je een keer niet? Je kunt inhalen in Barendrecht, op woensdagavond. Of op vrijdagmorgen, in De Waterpoort. Dit kan alleen in de periode van het lopende blok en als daar lessen zijn. 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga