Dru Yoga in Poortugaal

19.30 - 20.45 uur - Maandag (Let op: les weer terug naar oude tijd)

Op maandagavond kun je lessen Dru Yoga volgen in Poortugaal. De lessen zijn in OBS Valckesteyn Noord, Jan van Almondestraat 89, net achter het metrostation. Een fijne, ruime plek. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Interesse? NIEUW! Na de zomervakantie start op 14 september 2020 het eerste blok 'Na Corona'. Interesse? Meld je alvast aan. Welkom!

 

Kosten | data

Het nieuwe blok start op 14 september 2020, 9 lessen, prijs € 108,-  | Tijdens vakanties is er geen les. De laatste les is op 16 november 2020. Aansluitend een nieuw blok van 9 lessen.

KORTING: betaal je voor 24 augustus a.s., dan mag je € 99,- overmaken voor het eerste blok. 

Een proefles is € 10. Ga je daarna door, wordt de cursus berekend over het resterend aantal lessen. Via deze link kun je een afspraak maken.  

Regels RIVM

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. Omdat deze regels nog kunnen veranderen wordt het protocol pas in augustus op de website vermeld, na goedkeuring door de verhuurder (OPO Valckesteyn).

Ga uit van een ruime meter afstand tussen de matjes (er komen merktekens). Van handen wassen en naar het toilet gaan voordat je naar de les komt. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. Je eigen beker of glas meenemen. Ik zorg voor de thee.

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Gedurende de Corona-crisis geldt dit ook voor een proefles. Een flesje water, een deken is prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Kun je een keer niet? Je kunt ook inhalen in Barendrecht, op woensdagavond! Of op vrijdagmorgen, in De Waterpoort. Dit kan alleen in de periode van het lopende blok. Welkom!

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2020 Sirin Dru Yoga