Dru Yoga in Poortugaal

19.30 - 20.45 uur - Maandag (wachtlijst)

De lessen Dru Yoga zijn in OBS Valckesteyn Noord, Jan van Almondestraat 89, in Poortugaal, net achter het metrostation. Een fijne, ruime plek. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Er is ruimte voor maximaal 8 cursisten, conform regels RIVM. De groep is nu vol. Later dit seizoen kan weer ruimte ontstaan. Interesse? Meld je aan. Als er plek is, kun je alvast een proefles komen doen. Welkom! 

Ivm Corona zijn de lessen voorlopig online. 

 

Kosten | data

Normaal gesproken zou op 10 januari 2022 een nieuw blok van 10 lessen starten. Prijs € 125. Wegens Corona zijn na de kerstvakantie de lessen online. Tijdens vakanties is er geen les. 

Een proefles is € 10. Graag digitaal overmaken (of vraag een tikkie). Ga je daarna door, wordt de cursus berekend over het resterend aantal lessen. Via deze link kun je een afspraak maken.  

Regels RIVM / Protocol

Uiteraard volgen we de regels van het RIVM ivm Covid-19. Hier het PROTOCOL met goedkeuring door de verhuurder (OPO Valckesteyn). Neem svp goed nota van het protocol voor je naar de les komt.

Bij binnenkomst dien je je QR-code te laten controleren. Ga tijdens de les uit van een ruime meter afstand tussen de matjes. Van handen wassen en naar het toilet gaan voordat je naar de les komt. Ontsmetten handen bij binnenkomst (en als je wilt ook bij weggaan). Je eigen spullen meenemen, elkaar niet aanraken en voldoende afstand houden. 

Om verschillende redenen houd ik in mijn groepen de 1,5 meter afstand aan, ongeacht wat de overheid hierover adviseert. 

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. In overleg volstaat soms ook een aanbetaling. Het cursusgeld svp overmaken op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Het restant dient te zijn overgemaakt voor aanvang van de cursus. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden. Prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Gedurende de Corona-crisis geldt dit ook voor een proefles. Een flesje water, een deken is prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Je kunt inhalen in Barendrecht, op woensdagavond. Of op vrijdagmorgen, in De Waterpoort. Dit kan alleen in de periode van het lopende blok en als daar ook lessen zijn. 

KvK: 52928284 | btw-id: NL001185560B33

© 2022 Sirin Dru Yoga