Dru Yoga in Poortugaal

18.45 - 20.00 uur - Maandag
20.30 - 21.45 uur - Maandag

Op maandagavond is er Dru Yoga in CBS De Parel, Sleedoorn 40, 3171 PN in Poortugaal. Het speellokaal wordt dan omgebouwd tot ruime yogastudio. Per jaar zijn er 4 blokken van ca. 10 lessen. Na de meivakantie is er een kort blok van 7 lessen, start op 14 mei. Interesse? Meld je aan voor een proefles! 

Toegang lesgebouw

De ingang voor de lessen is aan de achterkant van het schoolgebouw: aan de voorkant langs de lage kant omlopen. Om de hoek een zwart toegangshek, dit is de ingang. Binnen gelijk rechts is het speellokaal.

 

Kosten

Een blok van 10 lessen kost € 115. Het korte blok van mei t/m juni kost € 80,50 (7 lessen). Een proefles kost € 10. Is er plek is, dan kun je gelijk instromen! De cursusprijs wordt dan berekend over het resterend aantal lessen.

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 6% btw. Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden.

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Voor de proefles kan evt. een matje worden geregeld. Een flesje water, een (fleece-)deken is erg prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Kun je een keer niet? Kom inhalen in Barendrecht, op woensdagavond! Of op donderdagmorgen in Rhoon, in De Volharding (niet mogelijk in mei/juni) 

Vakantie en andere data

Het huidige blok eindigt op 23 april 2018. Het vervolgblok start na de meivakantie, en is van 14 mei t/m 2 juli 2018 (7 lessen). Geen les met Pinksteren. We sluiten af met een extra les buiten aan de Maas.

Tijdens schoolvakanties is er geen les. Kijk voor een overzicht van de vakanties svp onder het vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend en leuk!

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga