Dru Yoga in Poortugaal

19.30 - 20.45 uur - Maandag

Op maandagavond kun je lessen Dru Yoga volgen in Poortugaal. De lessen zijn in OBS Valckesteyn Noord, Jan van Almondestraat 89, net achter het metrostation. Lesgegeven wordt in blokken van ca. 10 lessen. Interesse? Meld je aan voor een proefles. Het eerstkomende blok start op 25 november a.s.

 

Kosten

Het eerstvolgende blok start op 25 november met 9 lessen: prijs € 108 
Het blok eindigt op 3 februari, met aansluitend 9 lessen tot de meivakantie.
Tijdens vakanties is er geen les (zie ook hieronder).

Een proefles is € 10. Is er plek, kun je gelijk meedoen. De cursusprijs wordt berekend over het resterend aantal lessen. 

Aanmelden

Om aan te melden graag even bellen of mailen. Aanmelding is op volgorde van ontvangst van het cursusgeld. Het cursusgeld kan worden overgemaakt op IBAN: NL02 INGB 0754 8546 63 tnv A. Wienke, Poortugaal. Prijzen zijn incl. 9% btw (2019). Lesgegeven wordt volgens de Algemene Voorwaarden.

Matje / Meenemen

Iedereen neemt zelf een matje mee. Voor de proefles kan een matje worden geregeld. Laat svp wel even weten. Een flesje water, een deken is prettig om mee te nemen. Laagjes kleding is belangrijk: tijdens de ontspanning kun je flink afkoelen!

Inhalen

Kun je een keer niet? Je kunt ook inhalen in Barendrecht, op woensdagavond! Sinds kort is die mogelijkheid er ook op vrijdagmorgen, in De Waterpoort.

Vakantie en andere data

Na de zomervakantie is het eerste blok van 9 september t/m 18 november. Direct aansluitend, op 25 november start het eerstvolgende blok, dat duurt tm 3 februari 2020. Je kunt overigens elk moment eerder instromen, als er plek is. Een goed moment is bijvoorbeeld net na de kerstvakantie. In vakanties is er geen les, zie vakantierooster

Proefles

Meld je eens aan voor een proefles: Dru Yoga is verrassend, en leuk! Een proefperiode van maximaal 4 lessen is bespreekbaar.

KvK: 52928284

© 2018 Sirin Dru Yoga